Taller de decoració festes de Sant Salvador 2019

Taller de decoració festes de Sant Salvador 2019

Avui, dilluns 3 de juny, hem rebut una visita molt especial. Han vingut a la nostra escola padrins i padrines del centre de dia per fer un taller de decoració per les festes de Sant Salvador. Amb la seva ajuda, hem retallat banderoles amb teles que ja no fèiem servir. N'hem retallades moltíssimes!!! Ha estat una experiència molt gratificant per a tots nosaltres. Ens encanta que venguin i poder fer activitats amb ells!

Més fotos a l'àlbum de Google Photos.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Torrent de vida

Torrent de vida

Fa dos anys que els alumnes del CEIP Na Caragol treballam amb el projecte APS Serra de Tramuntana que des de la Conselleria d'Educació ofereix a les escoles.

És d’aquesta manera que l’alumnat de quart de primària del CEIP Na Caragol, tutoritzats per na Lourdes Melis i na Maria Antònia Ferragut han arribat a fer aquesta exposició «Torrent de Vida», en què es podrà veure una mostra de totes les activitats fetes durant els cursos 2017/18 - 2018/19, com ara sortides, visites, acampades…, totes elles relacionades amb la Serra de Tramuntana.

Després d’estudiar el relleu de la Serra, la fauna, la vegetació durant el curs 2017 - 2018, la torrentada del 9 d’octubre va fer repensar el motiu del projecte. Amb la catàstrofe que va afectar la vida del Llevant de Mallorca, i consegüentment el ritme de vida dels estudiants del CEIP Na Caragol,  es va decidir que fos el fil conductor del treball, i partir de l’experiència d’aquests dos anys de treballar amb canyes de torrent (elaboració d’instruments musicals, eines i estris diversos…) es va arribar a la idea de fer una mostra que servís alhora de record i homenatge a la torrentada.

La neteja dels torrents d’Artà va dur a aprofitar les canyes que s’havien de cremar i donar-les vida gràcies a l’experiència de Pep Cladera, expert i mestre del treball amb canyes.

El títol final neix de la voluntat de recuperar l’ànim perdut a final de l’any 2018, i és així com s’arriba a Torrent de vida: una agrupació de feina i sentiments en forma d’exposició.   

L’exposició, es va inaugurar dia 3 de juny però estarà oberta fins dijous dia 6 de juny. Posteriorment es traslladarà a Sant Llorenç des Cardassar, a l’Espai 36, on es podrà visitar del 14 al 19 de juny.

Més fotos a l'àlbum de Google Photos.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Gloria Fuertes

Gloria Fuertes

Durante este curso, los alumnos y alumnas de primero de primaria, hemos trabajado una de las figuras más importantes, sino la más importante, de la literatura infantil española. Hemos aprendido poemas suyos y hemos investigado sobre su vida. Aquí tenéis una muestra de lo que hemos aprendido.

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Berenar conjunt 1r Pri - 6è Inf

Berenar conjunt 1r Pri - 6è Inf

Com ja comença a ser un costum a final de curs, el passat dimarts ens visitaren els alumnes de 6è d'Educació Infantil per familiaritzar-se amb el que, a partir de setembre, serà el seu nou edifici. Na Marga Zuzama i na Maria del Mar Llull ens havíem preparat unes activitats al gimnàs i la biblioteca. En acabar, vàrem berenar plegats al pati de primària i jugàrem una estona. Esperam que es trobessin molt a gust. Els esperam amb els braços oberts!!!

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Taller de crespells i galletes d'oli

Taller de crespells i galletes d'oli

Per celebrar que s’acosten les vacances de Pasqua, els i les alumnes de primer i segon hem fet uns tallers de cuina, on hem preparat crespells i galletes d’oli. Ens han sortit beníssim, però encara no els podem tastar perquè serà el nostre berenar de demà quan anirem d’excursió a Sa Punta de n’Amer. Segur que seran boníssims!!!

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

 

Formulari d'accés