Sortida a Sa Punta de n'Amer

Sortida a Sa Punta de n'Amer

Per acabar aquest segon trimestre, hem decidit anar a Sa Punta de n’Amer. Hi hem anat els i les alumnes de primer i segon de na Caragol i allà ens hem trobat amb els alumnes de segon de l’escola de Sa Coma, que ens varen fer partíceps d’Un dels seus projectes.

Hem anat amb l’autobús fins a Cala Millor i des d’allà hem anat caminant fins a Sa Punta de n’Amer on hem berenat dels crespells i les galletes d’oli que vàrem fer ahir. En acabar de berenar, ens hem dirigit a la platja de Sa Coma. Allà ja ens esperaven els nostres nous amics amb en Pep i na Bel (dos personatges que nosaltres ja coneixíem). Com que ens ha fet un dia fantàstic, hem gaudit molt!!!

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

 

 

Visita Ajuntament, PAC i Biblioteca

Visita Ajuntament, PAC i Biblioteca

Al llarg d’aquest curs, els i les alumnes de primer de primària hem anat coneixent el nostre poble. Per això, dia 29 d’abril vàrem anar a visitar tres dels espais municipals i públics amb els que comptam. Visitàrem l’Ajuntament, on ens van rebre na Margalida Morey i el batle i poguerem fer un petit simulacre de plenari. Després, anàrem al PAC on ens esperava n’Olga per respondre un munt de preguntes que li vàrem fer. I, per acabar, ens dirigírem a la biblioteca.

Ens va agradar molt tot el que vàrem veure i tot el que ens vàrem ensenyar!!! Gràcies!!!

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

 

 

Acampada Sóller- Son Amer APS Serra de Tramuntana

Acampada Sóller- Son Amer APS Serra de Tramuntana

Els dies 18 i 19 de Març els alumnes de 4t anàrem per segon any, dins el projecte APS Serra de Tramuntana, d'acampada a Son Amer. Aquest any també aprofitarem per visitar dues fàbriques de Sóller i també anar amb el tramvia fins al Port de Sóller.
Ens ho passàrem genial!
Alumnes 4t

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

 

 

Sembram lletugues amb en Sebastià Peix

Sembram lletugues amb en Sebastià Peix

Ja tenim les lletugues que vàrem sembrar a ca en Sebastià Ginard “Peix”!

Ja és el segon any que en Sebastià ens ofereix la seva finca i ens regala lletugues per a què les sembrem. La setmana passada les vàrem anar a recollir. Enguany, han sortit totes i eren boníssimes!

Gràcies Sebastià!

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

 

 

Dia de la dona 2019

Dia de la dona 2019

El 8 de març és un dia important i reivindicatiu en el qual hem de recordar totes aquelles dones que han canviat la història i pensar en totes aquelles coses que encara cal millorar.Les escoles i altres entitats educatives tenim el deure d’educar els infants en la coeducació i la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.
L’educació per la tolerància i el respecte ha de començar des de ben petits i és tasca de tots!!
A l’ escola avui hem celebrat aquest dia amb un petit acte en el que nins i nines de diferents edats han recordat a dones importants que han marcat la història .A més a més ,en  Lluis Gili ha animat l’ acte amb una cançó seva “ Viu la Vida” i com sempre sol passar ,grans i petits l’hem acompanyat amb mamballetes i alegria.

 

Més imatges a l'àlbum de Google Photos.

Formulari d'accés