Br. Council

L'aprenentatge en tres llengües no només contribueix al progrés de l'alumnat en totes i cada una d'elles sino que sembla que hi ha millores en el seu desenvolupament cognitiu. Anglès 3-12 anys.

 

T.ecnologia.IC

Formació de l'alumnat | Formació del professorat | Ús de recursos digitals i multimèdia | Entorns Virtuals d'Aprenentatge EVA | Desenvolupament projectes | Software codi obert i lliure distribució.

 

Ecoambiental

Educació en valors pel manteniment i respecte medi ambient | Reducció de residus, reutilització i reciclatge | Tècniques i maneig d'estris pel manteniment de l'hort escolar | Consciència verda.

 

Visita Conselleria d'Educació

Visita Conselleria d'Educació

El dilluns, dia 8 d'abril, el Sr. Martí X March, Conseller d'Educació i Universitat va visitar el nostre centre. En aquesta ocasió va venir acompanyat del Sr. Antoni Morante, director general de Planificació, Ordenació i Centres i la Sra Maria Alorda, directora general de Formació Professional i Formació del Professorat i del departament de premsa. Per a nosaltres va ser una trobada molt interessant ja que els poguérem mostrar el nostre centre i parlar dels nostres projectes, i de les dificultats del dia a dia. En tot moment es varen mostrar molt interessats i ens encoratjaren i animaren a seguir endavant amb la tasca que feim a l'escola. Pensam que és una molt bona iniciativa que els dirigents dediquin una estona del seu temps a conèixer la realitat dels centres educatius. Que no sigui la darrera!

 

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Procés preinscripció Educació Infantil

Procés preinscripció Educació Infantil

Benvolgudes famílies. El proper dia 25 de març començarà el procés de preinscripció per a tots els alumnes que vulguin cursar 4t d'infantil (nascuts l'any 2016). Per aquest motiu, dia 20 de març, a les 19h, a l'edifici d'infantil es farà una reunió informativa per explicar el procès d'escolarització i resoldre els dubtes que pogueu tenir. En acabar la reunió es podrà visitar l'edifici d'infantil per tal de conèixer les instal.lacions.

+ Informació del procés aquí

L'escola llueix com si fos nova

L'escola llueix com si fos nova

Durant aquest principi de curs s'ha procedit a substituir totes les persianes de l'edifici de primària. Aquestes persianes ja estaven velles i malgastades a causa de l'ús continu a la qual les sotmetia el dia a dia. Gràcies a una important aportació del Govern Balear, totes les persianes, que fins ara eren de fusta, s'han canviat per unes de més modernes, molt més còmodes i eficients fetes d'alumini que permeten bascular-les i, d'aquesta manera, controlar l'entrada de llum. No cal dir que estèticament l'edifici ha millorat notablement ja que aquests dos darrers anys s'ha pintat completament tot l'exterior (obra pagada per l'ajuntament d'Artà), s'ha embellit l'interior (gràcies a l'aportació de l'AMIPA del centre) i, recentment s'han substituït totes les persianes.  

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Projecte Reutilització de Llibres 2018-19

Projecte Reutilització de Llibres 2018-19

Benvolgudes famílies,

Al següent enllaç disposau de tota la informació necessària per poder-vos adherir al Projecte de Reutilització de Llibres pel proper curs escolar 2018-19. A més, trobareu també el document que s'ha d'entregar al tutor/a per participar-hi. 

Presentació Projecte Reutilització de Llibres 2018-19.

Butlleta d'inscripció + informacions.

Pensau que la data màxima d'inscripció és dia 19 del present mes. No ho deixeu pel darrer dia!

Gràcies!

Número mil

Número mil!

Abans de res, per molts d'anys!!!

Des del CEIP Na Caragol volem felicitar a Bellpuig d'Artà i a tots els seus membres per la publicació número 1.000 de la popular revista local. Són ja incomptables els anys que des del centre hem volgut apropar la realitat de les nostres aules a la gent del poble fent servir aquesta publicació que, sempre amb molt de gust i ajut ha fet possible que la tasca dels més petits no quedi de portes endins i pugui arribar a totes i cada una de les vostres cases. Mil gràcies pel vostre esforç i dedicació, sou un referent i feis d'aquest un poble distingit i singular.

Com a notícia especial per a aquesta entrega volem contar-vos una mica com funciona el tema de la publicació de notícies des de Na Caragol.

El procés d'ensenyament-aprenentatge ha anat canviant al llarg dels anys i amb ell les metodologies i els processos, per això, el tema del noticiari escolar ha anat sofrint canvis, modificacions, millores... per adaptar-nos a la realitat dels grups i de l'alumnat en particular. En primer lloc sempre intentam que sigui el mateix alumne que prengui la iniciativa a l'hora de recaptar informació, tot i això un grup de mestres de cada cicle són els responsbles de fer arribar a l'alumnat encarregat quines són les novetats que s'han anat produïnt cada setmana a les diferents aules o nivells. A continuació, després d'haver fet un esborrany en paper, les notícies són picades a l'ordinador i corregides per a la seva posterior publicació. Són també els més joves els encarregats de realitzar les fotografies que quinzenalment vos feim arribar i mostren d'una manera més gràfica la realitat del nostre dia a dia.

Esperam poder continuar molts d'anys realitzant aquesta enriquidora tasca!

Salut i molts d'anys!

 

· Feis clic a les imatges per ampliar-les

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2017-18

 

Jornada de portes obertes 2018

Jornada de portes obertes 2018

El proper dimecres, 18 d'abril de 2018 de les 18:30 fins a les 20 h. tendrà lloc la Jornada de Portes Obertes d'Educació Infantil tant de l'Escoleta, Pou de Sa Lluna com també de l'edifici d'Educació Infantil de Na Caragol. Tots els interessats en visitar les nostres instal·lacions és un bon moment per fer-ho. A les 19 h es farà una reunió/explicació a l'edifici d'infantil sobre el procés d'escolarització, els criteris que es seguiran a l'hora de baremar i resoldre les preguntes que pugin sorgir.

Vos hi esperam a tots!

Calendari

May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
No events

Contacte

Tel. +34 971 83 58 41

Fax +34 971 83 60 19

A través d'aquest formulari:

Captcha Matemàtic
captcha
Recarregar

Formulari d'accés