Br. Council

L'aprenentatge en tres llengües no només contribueix al progrés de l'alumnat en totes i cada una d'elles sino que sembla que hi ha millores en el seu desenvolupament cognitiu. Anglès 3-12 anys.

 

T.ecnologia.IC

Formació de l'alumnat | Formació del professorat | Ús de recursos digitals i multimèdia | Entorns Virtuals d'Aprenentatge EVA | Desenvolupament projectes | Software codi obert i lliure distribució.

 

Ecoambiental

Educació en valors pel manteniment i respecte medi ambient | Reducció de residus, reutilització i reciclatge | Tècniques i maneig d'estris pel manteniment de l'hort escolar | Consciència verda.

 

Programa Escolar Consum de Fruita i Llet

Programa Escolar de Consum de Fruita

Un any més el CEIP Na Caragol s'ha adherit al Programa Escolar de consum de fruita i llet 2019-20. Aquest programa s'ofereix a través del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) i preveu el repartiment de fruita entre la població escolar de les illes, tant als grups d'infantil com als de primària.

El repartiment de fruita al nostre centre començarà dia 18 d'octubre i es durà a terme durant 8 divendres consecutius (excepte dia 1 de novembre que és dia festiu). En el nostre cas, l'empresa que ens proporcionarà la fruita és Fruita Bona i tenen previst repartir 1 vegada suc de taronja natural (100 %) i 2 vegades pera , 2 vegades clementina , 1 vegada poma, 1 vegada raïm i 1 vegada pruna.

Visita Conselleria d'Educació

Visita Conselleria d'Educació

El dilluns, dia 8 d'abril, el Sr. Martí X March, Conseller d'Educació i Universitat va visitar el nostre centre. En aquesta ocasió va venir acompanyat del Sr. Antoni Morante, director general de Planificació, Ordenació i Centres i la Sra Maria Alorda, directora general de Formació Professional i Formació del Professorat i del departament de premsa. Per a nosaltres va ser una trobada molt interessant ja que els poguérem mostrar el nostre centre i parlar dels nostres projectes, i de les dificultats del dia a dia. En tot moment es varen mostrar molt interessats i ens encoratjaren i animaren a seguir endavant amb la tasca que feim a l'escola. Pensam que és una molt bona iniciativa que els dirigents dediquin una estona del seu temps a conèixer la realitat dels centres educatius. Que no sigui la darrera!

 

Queden reservats tots els drets. CEIP Na Caragol 2018-19

Procés preinscripció Educació Infantil

Procés preinscripció Educació Infantil

Benvolgudes famílies. El proper dia 25 de març començarà el procés de preinscripció per a tots els alumnes que vulguin cursar 4t d'infantil (nascuts l'any 2016). Per aquest motiu, dia 20 de març, a les 19h, a l'edifici d'infantil es farà una reunió informativa per explicar el procès d'escolarització i resoldre els dubtes que pogueu tenir. En acabar la reunió es podrà visitar l'edifici d'infantil per tal de conèixer les instal.lacions.

+ Informació del procés aquí

Calendari

October 2019
M T W T F S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
No events

Contacte

Tel. +34 971 83 58 41

Fax +34 971 83 60 19

A través d'aquest formulari:

Captcha Matemàtic
captcha
Recarregar

Formulari d'accés